Весільні обручки — найважливіші прикраси вашого життя!

28

В житті кожної людини наступає такий щасливий період, коли вона закохується… Починає мріяти, очікувати дива… І ось нарешті це стається! І двоє закоханих вирішують поєднати свої долі та йти по життю разом. З цього моменту все починає кардинально змінюватися — адже зі зміною статусу на одружений/одружена змінюється положення у суспільстві, з’являться нові обов’язки та приємні клопоти. Але усьому цьому передує такий веселий та захоплюючий період перед весіллям! Це і вибір ресторану, фотографа, сукні для нареченої та костюму для нареченого! Підбір аксесуарів для молодих — прикраси, запонки та звичайно, найважливіший аксесуар для молодят — весільні обручки!

Весільні обручки — це не просто аксесуар, котрий має подобатися. Це те, що буде супроводжувати вас все подальше життя, адже ви зробили свій вибір на завжди, чи не так? Тому вибір обручок дуже і дуже важлива справа, котра може відняти досить багато часу та зусиль. Але ви можете скористатися технічними можливостями сучасності і придивитися обручки тут. Ювелір Капітал — це компанія, котра не тільки продає ювелірні прикраси та вироби, але і сама їх виготовляє. Тому, вони гарантують найвищу якість своїх ювелірних виробів та найкраще відношення до клієнтів — діє гнучка система знижок, акцій, нарахування кешбеку на особистий рахунок в мобільному додатку та навіть обмін виробу (за умови наявності торгового чека та цілісності бірки й пломби) на інший. Тобто ви отримуєте максимум послуг та гарантій.

Але повернемося до обручок. З чим стикаються молодята при виборі такої важливої прикраси як обручка? 

Перше, це — з якого металу вони мають бути? Обручки бувають в золоті: з класичного червоного або з білого золота, можуть бути одночасно з білого та червоного. Або в сріблі: просто срібні, з родієвим покриттям або в комбінації золота і срібла. Роблячи вибір, ви просто зважаєте на те, що вам більше до вподоби й що вам дійсно доступно за ціною. Адже, до прикладу, срібні обручки в комбінації з золотом, тобто з золотими пластинками, не менш красиві, їх важко на око відрізнити від золотих виконаних в поєднанні білого та червоного золота. В принципі, те саме стосується і срібних обручок з родієвим покриттям — завдяки високій якості вони виглядають дуже презентабельно та стильно. При виборі  також варто враховувати заручальну каблучку — в майбутньому,  обручка і каблучка будуть носитися разом на одному пальчику, тому мають гармоніювати та красиво поєднуватися.




Друге: які це будуть обручки? Прості класичні? А може з камінчиками — діамантами чи фіанітами? А може американки чи парні обручки? Для кращого розуміння чим всі вони відрізняються, зробимо коротенький огляд.

Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

664e2e1774b9f.webp

Класичні обручки  можуть бути як у золоті, так і у сріблі. Їх основна ознака — форма — проста, гладенька дещо опукла. Можуть бути різної товщини — від досить широченьких «бочечок» до досить тоненьких. Завдяки своїй формі та тому, що легко комбінуються з іншими прикрасами, вони найбільш популярні та саме їх найчастіше вибирають молодята.

Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Американки — схожі на класичні обручки, але відрізняються формою — вони вже не опуклі, а прямі, більш строгі та стильні. Це вибір молодят, котрим подобається щось цікаве, але водночас не дуже показне. Також легко комбінуються з іншими каблучками та прикрасами на руці. Останнім часом все частіше американки прикрашають декором та камінчиками, роблячи їх все більш привабливими та вишуканими.

Обручки з камінчиками — досить популярна в останні роки категорія. Це обручки прикрашені фіанітами або діамантами. Обручки з діамантами можуть бути в червоному, білому золоті або їх комбінації, мати від 1 до 3 діамантів. Як правило, вони класичної форми, хоча в останні роки трендом є обручки повноцінні доріжки — коли золото повність закрито діамантами. Більш доступні обручки з фіанітами — завдяки високій якості виглядають вони також досить розкішно, особливо ті, що виконані в золоті, але срібні їм також мало чим поступаються, хіба що ціною. Такі обручки більш вимогливі та їх вже обов’язково потрібно приміряти разом з заручальною — вони мають утворити неперевершений дует та тішити свою господиню ідеальною красою! Камінчики можуть бути одиночними, тобто інкрустованими в саму обручку поодинці, можуть утворювати візерунок чи доріжку як елемент обручки.

В останні роки особливо популярними є парні обручки, це справжній тренд, якому все більше молодят віддають перевагу! Парні обручки — обручки цікавої форми, абсолютно однакові як для нареченої, так і для нареченого. Можуть бути рельєфними, простими, з гравіюванням, з цікавими візерунками, з вставками — діамантами або фіанітами. Головна їх особливість ідеальна ідентичність та абсолютна схожість.

Останні новини:  Сопловой аппарат в автомобиле: устройство и принцип работы

Це найбільш поширені варіації виконання ювелірами обручок для молодят. А ще обручки можуть мати красиві  візерунки, різьблення, бути з гранями, мати етнічні орнаменти — або рельєфні, або утворені двома видами металу — срібло/золото, або два види золота.

664e2e043f0fd.webp

На що ще потрібно зважати при виборі обручок?

Потрібно враховувати:

Доріжку, повну чи навіть ні, не можна буде збільшити — всі ми розуміємо, що з часом наші пальчики можуть стати більшими, і тому обручка, котру ми придбали у 20-30 років, буде нам замала. Те саме стосується й обручок з гранями, візерункам, навіть поодинокими камінчиками. Найкращий варіант в такій перспективі — гладенькі класичні або американки — їх можна буде підігнати під розмір.

Якщо вам дуже хочеться обручку з камінчиками — оберіть на 0,5 розміру більше, аніж ви носите зараз. Тим самим ви продовжите «життя» вашої обручки. При виборі віддайте перевагу моделям з повною інкрустацією — коли камінчик «втоплений» в метал. Це найнадійніший вид кріплення, з ним ризик втратити вставку — мінімальний.

Бажаємо вам знайти та купити найкращі весільні обручки вашої мрії, котрі зроблять вас найкрасивішим та найщасливішим подружжям!