Інтраоральний сканер Medit i700w, бездротовий

18

Функціональні можливості приладу

Для забезпечення точного та швидкого сканування ротової порожнини можна скористатись інтраоральним сканером Medit i700w. Модель виробництва південнокорейської компанії працює у бездротовому режимі. Відсутність підключення до електромережі завдяки вбудованому акумулятору дозволяє продовжувати роботу навіть за умови відключення світла.

Вражаючі функціональні можливості включають наступні показники:

  1. швидкість сканування до 70 кадрів за секунду для отримання миттєвого результату діагностики;
  2. наявність ультрафіолетового фільтра для проведення дезінфекції;
  3. реверсивна насадка для зручного налаштування залежно від сканування верхньої або нижньої щелепи;
  4. нахил дзеркала під кутом 45 градусів, що забезпечує спрощений доступ до важкодоступних ділянок ротової порожнини, зокрема ретромолярної зони;
  5. можливість ефективного автоклавування за температури до 134 градусів (проходить за чотири хвилини).
Останні новини:  Тепловізори iRay інновації, що відкривають нові горизонти

Технологічні можливості пристрою включають здатність до дистанційного керування відсканованим знімком на екрані (приближення, віддалення, поворот), UV-C-LED дезінфекцію, сумісність з сучасними системами CAD/CAM.

Корпус девайсу здатен витримувати підвищену вологість, механічні коливання та температурні перепади, що сприяє довгостроковому використанню. Тому покупка робить на один раз з можливістю багаторічного застосування без втрати початкових властивостей пристрою.

Переваги інтраорального сканеру

Інтраоральний сканер Medit i700w призначений для проведення сканування зубів, щелеп, пародонтальних карманів та інших структур. Він допомагає виявляти карієс, запалення ясен, інші патологічні стани. Також ефективно здійснювати процедуру перед проведенням протезування та імплантації, встановленням брекет-систем.




Пристрій має зручну конструкцію, яка дозволяє швидко від’єднати та приєднати наконечник. Загальна вага приладу складає всього 245 грамів, що сприяє його зручному розміщенню у руці, відсутністю втоми при тривалому використанні. Доступність дезінфекції у автоклаві дає змогу підтримувати частоту та гарантувати пацієнтам безпечність процедури. Насадка може витримати до 100 автоклавувань за високої температури перед тим, як знадобиться її замінити.

Останні новини:  Основные инструменты для работы со кожей

Інтраоральний сканер Medit i700w простий у керуванні та має всього декілька кнопок на корпусі. З особливостями його використання не становитиме проблем розібратись навіть молодому стоматологу, який лише починає свій шлях у професії. За потреби допустиме й дротове підключення приладу за допомогою стандартного кабелю USB 3.1 Gen1. Це важливо у випадках, коли розрядилась акумуляторна батарея, однак потреба у проведенні сканування залишається нагальною.

Останні новини:  Как выбрать посуду для ресторана, кафе или бара

Джерело: сайт meddent.com.ua