Юлік пояснив, чому свого часу покинув Дзідзьо

Сьогодні,   01:00    140

Український співак Юлік згадав той момент, коли він та Лесик пішли з гурту «Дзідзьо». Співак каже, що хотів покинути зону комфорту.

«Дороги розійшлися і це цілком нормально. Першим пішов Лесик, проте зі скандалом. Через рік-півтора я подумав, що мені варто рости далі й одноманітна робота, зона комфорту стали для мене рушійною силою, тож вирішив подякувати «Дзідзьо» і піти в самостійне плавання. Щодо того чи зможе гурт возз’єднатися – не впевнений, проте час покаже. Хороша фраза є, «можливо все», але щоб це сталося треба докласти нереально велику кількість зусиль. Я зараз радію за Михайла та його нову творчу стежку з метою популяризації українських пісень, у нього це чудово виходить, чого тільки варта «Марічка» та багато інших пісень», — запевнив Юлік «Фокус».

Останні новини:  Сальма Гаєк з'явилася на показі Valentino у ліловому луку

Виконавець додав, що зараз у нього з Михайлом Хомою чудові стосунки, а ще він вважає його дуже глибокою людиною.

«У мене з Михайлом без перебільшення прекрасні стосунки. Ми дружимо, час від часу бачимося і зідзвонюємося за нагоди порадитися одне з одним. Він як людина глибокий за змістом і завжди може дати точну пораду», — стверджує Юлік.Глянець

Останні новини:  Макрон, Måneskin та Бекхем: розкішні гості шоу Balmain