Volkswagen оновив дешевий кросовер Nivus і анонсував версію GTS

Вчора,   23:00    177

Рестайлінговий паркетник розсекретив бразильський підрозділ Volkswagen. З оновленням бюджетна модель злегка змінилася, а заодно отримала “підігріту” версією з приставкою GTS – щоправда, її бразильцям доведеться чекати до 2025 року.

З рестайлінгом Нівус отримав нову оптику, змінилася і радіаторна решітка – у верхній частині з’явилася вузька смуга, що світиться, а нижня значно збільшилася в розмірах. Крім того, зникли блоки протитуманок, задній ліхтар відтепер суцільний, а також змінився дизайн колісних дисків. У палітрі з’явилися нові відтінки.

Останні новини:  Найдocтупніша мoдель BMW oтpимала пpактичний ваpіант
Volkswagen оновив дешевий кросовер Nivus і анонсував версію GTS
Volkswagen Brasil
Volkswagen оновив дешевий кросовер Nivus і анонсував версію GTS
Volkswagen Brasil

Оновлення в салоні мають точковий характер – наприклад, змінилися накладки на дверних картах. Роботу мультимедійної системи було покращено, а до списку базового оснащення увійшли цифрова панель приладів діагоналлю вісім дюймів, бездротова зарядка для смартфона, камера заднього виду і шість подушок безпеки.

Останні новини:  BMW вважає, що перехід на електрокари загрожує залежністю від Китаю

Згадана світна смуга на радіаторній решітці – це відмінна риса топової комплектації Highline. У неї, крім іншого, є датчики дощу і світла, а також 10,25-дюймовий центральний екран.

А ось під капотом у Nivus все як і раніше. Кросовер має зв’язку півторалітрового мотора і класичного шестидіапазонного автомата, привід тільки передній. Версія на бензині розвиває 116 кінських сил, на етанолі – 128 сил.

Останні новини:  Українським водіям нагадали про перехід на зимовий режим ПДР (ВІДЕО)

А щодо GTS-версії, яка надійде в продаж наступного року, то їй обіцяно матричну оптику, 18-дюймові колісні диски, а заодно й інший малюнок радіаторної решітки. Інформації про силову установку поки що немає, проте місцеві ЗМІ пророкують спортивному кросоверу потужніший мотор – 150-сильну “турбочетвірку” 1.4 TSI, що встановлюється на Polo GTS.


nnews.com.ua