Український всюдихід рятує американців від наслідків урагану

Сьогодні,   05:21    136

Потужний ураган “Мілтон”, що обрушився на Флориду, залишив по собі справжнє спустошення. Затоплені вулиці, зруйновані будинки, тисячі людей без електрики – такі наслідки стихії. Але на допомогу постраждалим прийшов неочікуваний рятівник – український всюдихід SHERP.

SHERP проти стихії

Як повідомляє Твоя машина, власник місцевого автосалону Бретт Девід, передбачаючи можливі наслідки урагану, заздалегідь придбав український всюдихід SHERP у модифікації N 1200, Ark 3400. Ця модель здатна вмістити до 22 осіб і має вражаючі позашляхові характеристики. Коли “Мілтон” обрушився на Флориду, Девід не вагаючись сів за кермо SHERP і кинувся на допомогу постраждалим.

Останні новини:  На нових рендерах показано, яким буде новий Mitsubishi Pajero

“Непереможний” на затоплених вулицях

Відео, опубліковані в мережі, демонструють унікальні можливості SHERP. Він легко пересувається затопленими вулицями, долає перешкоди і буксирує техніку. Завдяки 71-дюймовим шинам і 600-міліметровому кліренсу SHERP здатний проїхати там, де інші транспортні засоби безсилі. Він розвиває швидкість до 40 км/год на суші і до 6 км/год на воді.

Останні новини:  У яких випадках можна законно залишати авто на місці для інвалідів

Даремні попередження

Девід давно переконував владу Маямі придбати SHERP для потреб міста, щоб бути готовими до стихійних лих. На жаль, його поради проігнорували. Ціна SHERP N 1200 в США становить близько 170 000 доларів.

Українська техніка рятує світ

Ця історія – яскравий приклад того, як українські технології можуть допомогти в боротьбі зі стихійними лихами. SHERP, створений в Україні, довів свою ефективність в екстремальних умовах і став справжнім рятівником для мешканців Флориди.

Останні новини:  За яке порушення ПДР у Польщі довічно позбавляють прав водія


newsauto.com.ua