Тоня Матвієнко просуває у шоу-бізнес своїх дочок

Сьогодні,   11:30    777

Допомагати своїм дітям — це природне прагнення кожного з батьків. І якщо для звичайних людей це може бути оплата курсів або підготовка до вступу, то для зірок шоу-бізнесу, це щось більше.

Тоня Матвієнко, маючи неабиякі можливості у музичній сфері, вирішила підтримати своїх доньок на їхньому творчому шляху, але зробила це по-різному: молодшу взяла за руку на сцену, а старшу — до кухні.

Сцена як доля, прописана на роду

На сцені Ніна Матвієнко-молодша

Молодша донька Тоні, Ніна, наче була призначена для музичної кар’єри ще з народження. Її назвали на честь легендарної бабусі, народної артистки України Ніни Матвієнко. І навіть її прізвище, на відміну від прізвища батька Арсена Мірзояна, залишилось саме Матвієнко, що ніби підкреслює її приналежність до відомої родини.

Останні новини:  Ендрю Гарфілд знову один: це підтвердила його колишня дівчина

Перший великий крок на сцену Тоня організувала для Ніни на річницю пам’яті бабусі. Співаючи разом на концерті, Тоня хвилювалася за доньку, оскільки їй здавалося, що та боїться величезної аудиторії. Однак, попри можливі страхи, Ніна впоралася зі своїм виступом, здобувши не лише оплески, але й перший досвід на великій сцені.

Останні новини:  Злата Огнєвіч у зухвалому корсеті випнула бюст перед камерою

Кулінарний хист у тіні музикальної родини

Інша історія розгорнулася зі старшою донькою Тоні — Уляною. Народжена дуже рано, ще до зустрічі матері з Арсеном Мірзояном, вона завжди залишалася трохи осторонь від слави родини Матвієнков. У світі, де музика і сцена є звичними темами для розмови, Уляна знайшла себе в зовсім іншій сфері — кулінарії. Материнська підтримка прийшла й тут: Тоня вирішила просувати проєкти Уляни, які пов’язані з кулінарними рецептами та гастрономічними шоу у своїх соцмережах. Сама дівчина не куховарить, а є “творцем та режисеркою” кулінарних роликів. І хоча на кухні немає натовпу глядачів та оплесків, але кожен новий лайк і коментар з вдячністю стають своєрідною підтримкою для Уляни та її натхненням розвиватися далі.

Останні новини:  Вагітну Марго Роббі зняли з чоловіком дорогою до лікаря
Тоня Матвієнко рекламує проєкти старшої доньки

Як бачимо, Антоніна знайшла різні способи підтримати своїх дочок і розкрити їхні здібності. І якщо Ніна крокує до сцени, намагаючись зберегти музичну спадщину родини, то Уляна робить це через гастрономічне мистецтво.





odnaminyta.com