Як засолити оселедець, аби був дуже смачний

Сьогодні,   13:00    570
Оселедець буде втричі смачнішим, якщо засолити його в домашніх умовах за цим простим рецептом. Нічого надзвичайного для приготування закуски вам не знадобиться.

Як приготувати солоний оселедець вдома

З настанням холодів однією з найпопулярніших закусок стає солоний оселедець. Його використовують для приготування салату “Шуба”, а також подають до столу просто з цибулею та олією. Наскільки смачною вийде закуска, залежить від смакових характеристик головного інгредієнта – риби.

Останні новини:  Дуже смачне і легке в роботі тісто

Частина господинь воліє купувати оселедець у магазині, адже вже знайшла дійсно смачний продукт. Втім, для тих, кому не вдалось відшукати ідеальну магазинну рибу, існує простий рецепт. Спробуйте засолити рибу в домашніх умовах.

Рецепт солоного оселедця

Для приготування страви вам знадобиться кілограм оселедцю, 6 столових ложок солі без гірки, 10 горошин запашного перцю та 3 столові ложки цукру. Також потрібно 3 лаврові листки та 1 літр чистої води.

Останні новини:  Ходовий літній пиріг на кожен день до чаю
Кулінари порадили, як готувати солоний оселедець у домашніх умовах – простий і швидкий рецепт

Тепер переходимо до приготування страви. Для цього потрібно спершу прокип’ятити літр води, а потім додати в каструлю всі необхідні для приготування страви спеції та солі. Таким чином ви приготуєте маринад для риби, який потрібно варити близько 10 хвилин.

Після цього потрібно зняти каструлю з маринадом з плити та залишити його охолоджуватись. Для прискорення процесу ви можете поставити вміст каструлі на балкон або в холодильник.

Останні новини:  Рецепт соковитого та швидкого у приготуванні пирога з вишнею
Кулінари порадили, як готувати солоний оселедець у домашніх умовах – простий і швидкий рецептКулінари порадили, як готувати солоний оселедець у домашніх умовах – простий і швидкий рецепт

Після цього помийте рибу, обробіть її та видаліть всі нутрощі. Покладіть у глибоку місткість, де вона буде засолюватись, залийте холодним маринадом. Приберіть оселедець на нижню полицю холодильника та почекайте три дні. Після цього дістаньте рибу, наріжте її на шматочки та смакуйте.





noviydoctor.com