Демі Мур на тлі невтішних прогнозів розповіла про стан тяжкохворого 69-річного Брюса Вілліса

Сьогодні,   12:00    562

Акторка пригадала їхню останню зустріч.

Знаменитість поділилася, що днями навідувалася до зірки бойовиків з його маленькою онукою Луеттою. Демі Мур говорить, що стан здоров’я Брюса Вілліса наразі залишається стабільним, хоч і хвороба дійсно тяжка.

Знаєте, я вже говорила про це раніше: хвороба є тим, чим вона є. І я думаю, що це треба прийняти. Але він наразі в стабільному стані, — говорить акторка, пише People.

Останні новини:  Блогерка-мільйонниця розповіла за що її заблокувала Світлана Лобода

Демі Мур також поділилася, що намагається якомога частіше зустрічатися з колишнім чоловіком, поки його стан здоров’я дозволяє це робити. Акторка говорить, що навідується до будинку, де живе Вілліс з дружиною Еммою Гемінг та їхніми двома спільними доньками, з якими вона має чудові приятельські стосунки. Також зірка Голлівуду зазначила, що всі образи залишила в минулому.

Я завжди заохочую до того, аби просто зустрічатися з ним там, де він є. Коли ти тримаєшся за минуле – це програшна гра, — додала артистка.

Останні новини:  Його цілувала Кеті Перрі, а тепер затримала поліція — молодий артист під арештом

Зазначимо, Брюс Вілліс та Демі Мур прожили в шлюбі 13 років. У них є три спільні доньки – Румер, Скаут і Талула. Через майже дев’ять років після розлучення з Мур Вілліс повів під вінець Емму Гемінг. У подружжя народилося дві спільні доньки.


dailynews.kyiv.ua