У Мелітополь розвивати футбол покликали донбаського Шайтана

Сьогодні,   13:20    709

У тимчасово окупований Мелітополь приїхав донбаський гастролер з говорячим прізвищем Шайтан.

Він розвиватиме адаптивний футбол. Пропагандисти вже прозвітували про це, представивши Шайтана як справжню «зірку» цього виду спорту.

Шайтан-гастролер

Російські окупанти взялися за розвиток адаптивних видів спорту. Днями ТГ-канал так званого міністерства спорту та туризму прозвітував про те, що до Мелітополя їде новий гастролер, який допоможе з розвитком адаптивного футболу.

«В Мелитополе планируется набор в секцию по адаптивному футболу. В секцию приглашаются люди с ограниченными физическими возможностями: с заболеванием ЦП (возрастом от 10 лет до 30+), по слуху (от 14 лет до 30+). Желающие записаться в секцию могут обратиться к опытному тренеру, заместителю директора Центра спортивной подготовки Запорожской области по адаптивным видам спорта — Шайтану Евгению Николаевичу».

Встигли пропагандисти поспілкуватися і з самим «героєм» публікації, який на камеру не сказав нічого нового, видавши кілька штампів про «захист честі» Запорізької області.

«Задача как центра спортивной подготовки – максимально привлечь жителей Запорожской области к систематическим занятиям адаптивными видами спорта. Уверен, что мы сможем привлечь как можно больше спортсменов, которые в будущем будут выступать на всероссийских соревнованиях и защищать честь Запорожской области», — сказав Шайтан на камеру.

ШайтанСкріншот із пропагандистського ТГ-каналу

На завершення свого спічу пропагандисти, щоб наголосити на «зірковості» запрошеного фахівця-Шайтана, повідомили про те, що керовані ним команди 13 разів брали участь у міжнародних турнірах. Особливо цінна перемога на міжнародному турнірі – перше місце на відкритій першості Білорусі.

Останні новини:  Мережу насмішило відео, як чоловік знепритомнів під час пологів дружини

Чий Шайтан?

З великою ймовірністю можна говорити про те, що Шайтан — гастролер з Донецька. Бо найчастіше про нього згадує фейкове міністерство молоді, спорту та туризму так званого ДНР.

Наприклад, у березні 2023 року стало відомо, що Шайтан очолив ГБУ ЦФЗН «Спорт для всіх». Про це під час наради повідомив так званий міністр молоді, спорту та туризму ДНР Юрій Мартинов.




Також про нього розповідав сайт фейкового міністерства, називаючи його героєм.

Останні новини:  Норвезький турист зміг двічі сісти на літак без квитка: як йому це вдалося

ШайтанСкріншот із пропагандистського ресурсу

А у 2019-му році його визнавали найкращим тренером ДНР з адаптивного футболу. Ось це “досягнення”.