Прима-балерина Катерина Кухар ошелешила своїм виглядом до перевтілення в брюнетку

Вчора,   20:00    196

Ми звикли бачити Катерину Кухар брюнеткою, за що її навіть називають «чорним лебедем». Та були такі періоди в житті балерини, коли вона мала зовсім інший колір волосся.

Колись давно тендітна Катерина Кухар мала не лише інший колір волосся, але й кругленькі щічки, за що її ледь не вигнали з балету. Та згодом майбутній зірці вдалося змінити підхід до харчування, з блондинки перетворитися на брюнетку, й усе налагодилося.

Останні новини:  Каньє Вест зробив сміливу пропозицію Бьянці Цензорі щодо своєї тещі

Нині зовсім інші часи. Кожна дівчина може зісканувати штрих-код на упаковці фарби для волосся й побачити, як виглядатиме в тому чи іншому відтінку. Катерина Кухар так і зробила. Спочатку показалася з буряковими локонами, потім із русявими.

Кухар показала знімки з юності, де знаходиться з товаришем і під час екскурсії, та має довге біляве волосся. Впізнати сьогоднішню приму у тій дівчинці доволі складно. А ще дивніше почути, що колись Катю за зайву вагу ледь не вигнали з балету.

Останні новини:  15-річний Тимур Катерини Кухар уже вищий за матусю і навчається у США

Юнку навіть стали дражнити “наша Лопес”. Жодні умовляння стежити за фігурою не допомагали. Тоді матуся пригрозила повісити на холодильник замок. Кухар приходила на кухню, згадувала про замок і йшла назад.




Отак і схудла. Ще й достроково закінчила балетне училище, отримавши червоний диплом. Тепер можемо побачити Катерину Кухар із різним кольором волосся й порівняти, який образ їй пасує найкраще.

Останні новини:  Хлої Кардаш’ян вставила філлери в обличчя через 9 місяців після видалення ракової пухлини зі щоки


glamour.kyiv.ua