Навіщо Камалія зробила пластичну операцію: співачка розповіла, що спонукало її наважитись на такий крок

Сьогодні,   06:30    397

Камалія — ім’я, яке у багатьох асоціюється з розкішшю, успіхом і вишуканістю. 47-річна співачка, колишня модель і дружина пакистанського мільярдера Мохаммада Захура завжди має неперевершений вигляд.

Її зовнішність — це зразок того, як повинна виглядати зірка такого рівня. Протягом багатьох років Камалію ніколи не підозрювали у звертанні до пластичних хірургів з метою зміни свого обличчя, але нещодавно в одному з інтерв’ю співачка вирішила відкрити завісу своїх таємниць і розповіла історію, фінал якої стався на столі у пластичного хірурга.

Останні новини:  86-річна Джейн Фонда ефектно продефілювала на Тижні моди у Парижі

Випадкова пригода, що привела до операції

Камалія поділилася, що проблема надлишкової ваги завжди турбувала її й, приблизно, понад 10 років тому вона вирішила серйозно зайнятися питанням своєї фігури й прагнула схуднути. Лікарі, однак, не рекомендували їй активні заняття на тренажерах через певні медичні обмеження, тому вона пішла іншим шляхом і придбала спеціальний костюм для схуднення з металевими елементами. Цей незвичайний аксесуар мав допомогти їй втрачати вагу під час прогулянок.

Останні новини:  Анна Трінчер зізналась, що страждає на РХП

“Я просто виходила на прогулянки в цьому костюмі”, — розповідає Камалія.

Проте один із таких виходів закінчився не так, як вона планувала. Під час однієї з прогулянок, повернувшись додому, співачка несподівано втратила свідомість. Як наслідок, вона впала й зламала ніс та пошкодила надбрів’я.

Останні новини:  Донька Алли Пугачової відмовилася співати дуетом з російським співаком

Пластична операція — необхідність, а не бажання

Ця жахлива ситуація змусила Камалію звернутися до фахівців пластичної хірургії. Через серйозну травму носа і рану над оком їй довелося зробити операцію, яка була не стільки естетична процедура чи модний тренд, скільки необхідність.

Хоча після операції її зовнішність залишилася майже незмінною, Камалія відзначила, що цей досвід значно змінив її ставлення до себе й до власного здоров’я. Вона навчилася бути обережнішою у своїх бажаннях змінювати зовнішній вигляд.


odnaminyta.com