Mercedes-Benz вперше показав новий CLA

Сьогодні,   16:31    243


Mercedes-Benz вперше показав новий CLA




Компанія Mercedes-Benz вперше показала новий електричний CLA. Його привезли на фінал 39-го Міжнародного фестивалю моди та фотографії у французькому Єрі.

Електричний CLA, що став тлом для показу, теж «приміряв» дизайнерський камуфляж під назвою Erlkönig («Лісовий цар») — посилання на термін, який німці використовують для своїх тестових «мулів» з середини минулого століття.

Останні новини:  Від швидкості до електронних асистентів: ТОП-3 лайфхаки, які допоможуть економити паливо

Батарейний CLA побудують на новій платформі Mercedes Benz Modular Architecture (MMA) з базовим заднім приводом. Відомо, що новинка отримає 800-вольтову архітектуру та споживатиме приблизно 12 кВт-год електроенергії на 100 кілометрів. Заявлений запас ходу – близько 750 кілометрів. Для CLA запропонують дві батареї, у тому числі з анодом з оксиду кремнію, яку можна буде зарядити на 400 кілометрів за 15 хвилин.

Останні новини:  Найкращі кросовери для родини визначені у рейтингу-2024

Обіцяно «естетичний та незвичайний дизайн із застосуванням екологічних матеріалів». Концепт, показаний рік тому, отримав оптику у вигляді тонких кілець з інтегрованими трипроменевими зірками та світлову решітку радіатора з розсипом зірок. У салоні – інформаційно-розважальний комплекс Superscreen на всю ширину передньої панелі.

Продаж CLA EQ в Європі розпочнеться у 2025 році. А ви просто зараз маєте можливість придбати атрибутику Mercedes-Benz у нашій крамниці – собі або на подарунок.

Останні новини:  На Паризькому автосалоні дебютував кросовер Renault 4


avtomir.ua