Корабельна аварія в Росії: зниклих моряків досі шукають

Сьогодні,   07:03    2443

Корабельна аварія в Росії: зниклих моряків досі шукають

Фото: Соцмережі

У Росії перевернулось грузовое судно Григорий Ловцов

Трьох людей було піднято з води. Ще четверо членів екіпажу судна Григорій Ловцов вважаються зниклими безвісти.

На борту російського судна Григорій Ловцов, яке перевернулося в акваторії порту Корсаков на півдні Сахаліну, знаходилося, за попередніми даними, семеро моряків: врятували трьох, доля інших — невідома. Про це пишуть росЗМІ в п’ятницю, 18 жовтня.

Останні новини:  У рф прокоментували можливий вступ України до НАТО

«Вдень 18 жовтня за сахалінським часом на рейді порту Корсаков перекинулося судно «Григорій Ловцов» із сімома (інформація уточнюється) членами екіпажу на борту. За попередньою інформацією, причина — зміщення вантажу (будматеріали та будівельна техніка)», — повідомили в Морспаслужбі Міністерства транспорту РФ.

На місце НП було направлено чотири судна. Трьох людей було піднято з води. Наразі решта членів екіпажу вважаються зниклими безвісти.Двох врятованих моряків госпіталізували до лікарні у Корсакові з переохолодженням, один із них перебуває у реанімації у тяжкому стані. Третій врятований перебуває на амбулаторному спостереженні.

До порту Корсаків прибули понад 20 рятувальників МНС РФ для надання допомоги у пошуках зниклих моряків. У пошуковій операції беруть участь понад 30 осіб, задіяно 11 одиниць техніки.

Останні новини:  У РФ відродять спортивні паради часів Сталіна

Рятувальне судно Берингова протока взяло аварійне судно за кормовий край і буксирує його до берега, після чого рятувальники почнуть відкачування води і розпочнуть обстеження його внутрішніх приміщень.

korrespondent.net