Електромобіль та гібрид: Chery представив компактний кросовер Jaecoo J5 для експортних ринків

Сьогодні,   18:31    106

Компанія Chery презентувала третю модель під експортним брендом Jaecoo. Причому кросовер Jaecoo J5 показаний у Китаї, але тільки для закордонної преси, адже цю модель планують постачати до країн Європи, Південної Америки та Південно-Східної Азії.

 

Кросовер Jaecoo J5 став найкомпактнішим у гамі. Оголошено, що оббивку інтер’єру підібрано з урахуванням перевезення домашніх тварин: вона менше притягує бруд і легко чиститься. Медіасистема має екран діагоналлю 13,2 дюйми, обіцяні Apple CarPlay та Android Auto. Селектор трансмісії розташований на рульовій колонці, з оснащення є двозонний клімат-контроль, обігрів передніх сидінь, керма та лобового скла. Об’єм багажника – великі за мірками класу 480 літрів, а зі складеним заднім рядом – 1180 літрів.

Останні новини:  Audi представила гібридні версії A3 Sportback

Jaecoo J5 задуманий із широким набором силових установок, причому серед них немає простих малопотужних варіантів. Навіть початкова бензинова версія має турбомотор 1.6 TGDI з віддачею 197 к.с. Натомість у гамі одразу передбачено версію з повним приводом, який на китайських кросоверах такого класу майже не зустрічається.

Останні новини:  Skoda частково розкрила доступний кросовер Kylaq

Анонсовано також плагін-гібрид, але його характеристики ще не опубліковані. Нарешті, в гамі буде і суто електрична версія з одним електромотором потужністю 204 к.с. та тяговою батареєю на 67 кВт*год. Але обидві електрифіковані модифікації з’являться пізніше. Першим на конвеєр вже найближчим часом стане бензиновий Jaecoo J5. Старт продажів відбудеться 2025 року.



autogeek.com.ua

Останні новини:  Rivian розпочав судову битву з найбільшим у світі постачальником автозапчастин Bosch