Електричні BMW зможуть заряджатися за кілька хвилин та проїжджати до 1000 км

Сьогодні,   09:31    727

 

BMW активно працює над серійним виробництвом водневих електромобілів, заявляючи, що водневі технології є важливим кроком у розвитку екологічно чистого транспорту. Керівник проєкту водневих автомобілів Юрген Гюльднер зазначив, що зараз саме час для впровадження водню в серійне виробництво, оскільки до кінця десятиліття інфраструктура для заправки воднем значно розшириться.

Водневі автомобілі зможуть запропонувати звичну зручність традиційних авто, адже їхня заправка займе всього кілька хвилин, як у випадку з бензиновими машинами. Це особливо важливо для мешканців великих міст, таких як Нью-Йорк та Токіо, де часто виникають проблеми з доступом до зарядних станцій для електромобілів. При цьому водневі авто зберігатимуть усі переваги електрокарів: тиху та екологічну роботу.

Останні новини:  Водіям нагадали про послугу зберігання номерних знаків

BMW бачить у водні другий шлях до кліматично-нейтральної мобільності, поряд з електромобілями на батареях. У компанії впевнені, що з розвитком водневої інфраструктури, особливо у США та ЄС, вартість таких автомобілів значно знизиться, а водень стане важливою частиною майбутньої енергетичної революції.

ampercar.com