Чому не можна замочувати пуховик перед пранням

Сьогодні,   21:00    138

Якщо ви плануєте прати пуховик, то обов’язково зафіксуйте на бірці, як це правильно зробити. Замочувати категорично не радять досвідчені господині, бо наслідки можуть зіпсувати верхній одяг.

Young housewife looks on a down jacket before washing it in the laundry at home. Manual or automatic washing of outerwear from downYoung housewife looks on a down jacket before washing it in the laundry at home. Manual or automatic washing of outerwear from down

Пуховий наповнювач не варто піддавати надмірній волозі, оскільки потім він буде дуже довго сохнути, що загрожує:

  • псуванням (гниттям) пуху;
  • неприємним запахом, зумовленим появою плісняви;
  • необхідністю повторно прати або здавати в хімчистку;
  • при псуванні наповнювача, а він може просто згнити, одяг доведеться викинути.
Останні новини:  Названі знаки зодіаку, найбільш схильні до зрад: вони не можуть встояти перед спокусами

Перед пранням рекомендується вивести складні плями. Скористайтеся народними засобами або засобом для виведення плям. Зверніть увагу на значки для прання на пуховику, щоб використовувати безпечний засіб для чищення, дозволений маркуванням. Крім того, не забувайте, що перед пранням необхідно застебнути всі кнопки та застібки-«блискавки». Це робиться для того, щоб при пранні та терті об барабан вони не були пошкоджені, деформовані, не відлетіли. Прикро буде, якщо хороша застібка раптом перестане плавно закриватися через пошкодження в тісному барабані. Ґудзики теж краще застебнути, особливо погано пришиті. Вони можуть відірватися “з м’ясом”.

Останні новини:  Експерти розповіли, як легко позбутися клопів в будинку