KOLA зізналася, чим займається її чоловік та чому вона не показує його

Вчора,   23:30    407

Співачка KOLA (справжнє ім’я Анастасія Прудіус, — ред) на пресконференції щодо її сольного концерту у Палаці спорту розповіла, чим займається її чоловік-іноземець Слава, та пояснила, чому не показує його публіці.

Співачка зазначила, що на концерті буде її чоловік та пожартувала, що всі шукатимуть його у VIP-секторі.

«Так, чоловік буде на концерті. Він їде до мене, з моєю мамою, вони їдуть удвох. Вони зустрічаються у Варшаві і сюди прямують до мене на концерт. Слухайте, це не те, щоби якась таємниця. Просто він не публічна людина, йому це не потрібно. Він займається медициною. Він інша людина», — сказала Анастасія.

Останні новини:  MamaRika влаштувала фотосесію у дуже відвертому топі

Вона зазначила, що благовірний підтримує її розвиток у музиці.

«Він все це приймає, він любить те, чим я займаюся і я його цим надихаю. Але йому не потрібно, щоб його бачили, щоб його фоткали, щоби його знімали. Він дорослий чоловік, він має свій бізнес. Він завжди поруч і підтримує мене, зажди радий за мене і цього достатньо», — додала Прудіус.

Анастаcія зі своїм чоловіком

Скріншот з шоу «Неймовірна правда про зірок»

Однак KOLA сподівається, що журналісти та фанати не стануть шукати та фотографувати її коханого.

Останні новини:  Тейлор Свіфт пожертвувала 5 мільйонів доларів для допомоги постраждалим від ураганів

«Я сподіваюсь, що у нас правильні журналісти, правильні люди, які не будуть створювати мені величезний дискомфорт і фотографувати його. Я б дуже цього не хотіла. Бо це по-перше, повага до мене і до мого особистого життя. Я його не ховаю, але я буду дуже вдячна, якщо ніхто не буде фотографувати, намагатися щось зняти. Я думаю, що якби це було у вашому житті, то вам було б неприємно. Він буде біля мене, він моя найрідніша людина, на сьогодні. Але це моє життя, це не про музику, це про моє», — зазначила вона.

Останні новини:  Анна Трінчер прокоментувала роман із відомим співаком

Нагадаємо, раніше співачка похизувалася Ніколасу Кармі подарунками від коханого на тисячі доларів.




Як відомо, коханий Анастасії, В’ячеслав старший за неї на 13 років. Він з Дніпра, однак вже багато років мешкає в Ізраїлі. Вона познайомилася з благовірним у 2022 році.

Своє весілля закохані відгуляли у Празі.

До речі, у Слави є двоє синів Шоне й Адаме. Співачка каже, що дуже любить дітей свого коханого.

pravda.com.ua