Майк Фленаган працює над серіалом за романом Стівена Кінга "Керрі"

Сьогодні,   08:00    160

Майк Фленаган як сценарист та продюсер працює над серіальною адаптацією роману Стівена Кінга «Керрі» для Amazon. Шоу отримає вісім епізодів, повідомляє Deadline.

Сюжет уже перебуває в активній розробці, а от акторського складу наразі ще немає.

В оригінальному романі Стівена Кінга, який вийшов у 1974 році, розповідається про старшокласницю, яка володіє телекінезом та зазнає знущань з боку релігійної матері та однолітків. Книга швидко стала популярною та принесла автору всесвітню популярність.

Останні новини:  Дружина Мірошниченка зізналася, як вирішує конфлікти між чотирма дітьми

За 50 років за «Керрі» вийшло кілька фільмів. Перший з них у 1976 році зняв Браян Де Пальма, другий – у 2002 році – Девід Карсон, а третій з Хлоєю Грейс Морец у головній ролі, який вийшов у 2013 році, Кімберлі Пірс.

Це не перша екранна адаптація Кінга в активі Майка Фленагана. У минулому він уже адаптував твір Короля жахів – у 2019 році відбувся реліз «Доктора Сон», сиквела «Сяйва». Нещодавно режисер також завершив виробництво картини «Життя Чака», заснованої на одному з оповідань Кінга, а в майбутньому він планує взятися за екранізацію циклу «Темна вежа», до якої ввійде серіал із п’яти сезонів та дві повнометражні стрічки.

Останні новини:  Оля Полякова, Настя Каменських та інші зірки розповіли про свої райдери