Венсан Кассель стане батьком вчетверте

17.09.2024   01:00    625

Наступного року 57-річний французький актор Венсан Кассель стане батьком вчетверте. Його нова дівчина, модель Нара Баптіста, очікує на народження первістка.

Про це стало відомо завдяки інстаграму самої Нари. Вона виклала фото в обтислій сукні, які підкреслили її округлий живіт. І підписала: “В очікуванні”.

венсан кассель стане батьком четверта дитина нова дівчина нара баптіста вагітнавенсан кассель стане батьком четверта дитина нова дівчина нара баптіста вагітна




Нагадаємо, Венсан і Нара разом один рік. Між ними суттєва різниця у віці – 30 років, як була і з другою дружиною Венсана, Тіною Кунакі.

Останні новини:  Атмосферна пісня Монатіка звучатиме на вокзалах Укрзалізниці

Про те, що за кілька місяців після розлучення з Кунакі Кассель зава новий роман,  стало відомо восени 2023-го. Спочатку це були випадкові кадри вечірок і пляжних сцен. потім дівчина почала з’являтись у сторис Венсана. І от у листопаді 2023-го він представив її як свою любов у соцмережах. Цього року вони як пара почали з’являтися на світських заходах.

Останні новини:  Дакота Джонсон з’явилася у Нью-Йорку у простому вбранні, яке всі захочуть повторити восени
венсан кассель стане батьком четверта дитина нова дівчина нара баптіста вагітна
Венсан Кассель і Нара Баптіста на Каннському кінофестивалі, 21 травня 2024 року

Такими ніжніми світлинами і Венсаном Нара поділилася на річницю стосунків:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от N A R A H (@narahbaptista)

Нара Баптіста – третя жінка, яка народить йому дитину. Першою була дружина Моніка Беллуччі – у них є 20-річна донька Дева і 14-річна Леоні.

Із другою дружиною, моделлю Тіною Кунакі, Венсан має 5-річну дочку Амазоні. Скоро дізнаємось, хто буде четвертим – дівчинка чи хлопчик.

Останні новини:  Дружина Олександра Усика замилувала його забавками із 7-місячною донею