Кейт Міддлтон повідомила, що завершила хіміотерапію, та замилувала відео з чоловіком і дітьми

Вчора,   05:30    221

Принцеса Вельська Кейт Міддлтон, яка у березні записала проникливе відео, повідомивши, що хвора на рак, знову в такий самий спосіб звернулася до своєї аудиторії. Цього разу — з добрими новинами.

42-річна Кетрін завершила хіміотерапію.

На відео, яким поділилася принцеса, сімейна прогулянка лісом і затишне дозвілля з її батьками. Вільям і Кейт, зазвичай стримані на публіці, тримаються за руки та навіть цілуються, а Джордж, Шарлотта і Луї — пустують, не ніяковіючи перед камерою.

Останні новини:  В моделі Бʼянки Балті діагностували рак

Кейт Міддлтон та принц Вільям

«Літо добігає кінця, і я не можу вам передати, яке це полегшення, нарешті завершити хіміотерапію. Останні дев’ять місяців були неймовірно складні для нас як для родини. Життя, як ви знаєте, може змінитися в одну мить, і ми мали знайти спосіб, щоби пройти крізь буремні води та невідому дорогу», — поділилася Міддлтон.

Як зазначила принцеса, шлях подолання раку складний, лякаючий та непередбачуваний, він зіштовхує людину з вразливістю, про яку вона раніше не думала, а також змушує на все поглянути по-іншому.

Останні новини:  Наречена Стейтема показала фігуру в прозорому комбінезоні

Принцеса Вельська Кейт

«Цей час, передусім, нагадав Вільяму та мені про те, що треба розмірковувати і бути вдячними за прості, але важливі речі у житті, які багато хто з нас сприймає як належне. Про те, щоби просто любити і бути любими», — зізналася вона.




Зі слів Міддлтон, до повного одужання та відновлення їй іще далеко. Але вона сподівається в наступні місяці вже частіше з’являтися на публіці, адже їй не терпиться повернутися до роботи.

Останні новини:  Таня Пренткович топлес та на підборах влаштувала відвертий фотосет

Від імені їх із чоловіком Кейт подякувала всім за підтримку, яка їм дуже помогла.

Кейт Міддлтон та її чоловік принц Вільям

«Усі, хто продовжує свою подорож подолання раку — я залишаюся з вами, поруч, рука в руці. Із темряви може народитися світло, тож хай це світло сяє яскраво», — закінчила своє звернення Міддлтон.


glamour.kyiv.ua