ЗМІ звернули увагу на цікавий вибір фото, яким палац привітав принца Гаррі з 40-річчям

Вчора,   05:00    377

Багато кого здивувало те, що 15-го вересня, у день 40-річчя британського принца Гаррі у офіційних акаунтах королівської родини та принца і принцеси Вельських були опубліковані привітання. Адже в попередні роки такого не робилося.

Однак навряд чи це слід розцінювати як ознаку якоїсь «відлиги» у стосунках між Гаррі та британською ріднею — річ просто в круглій даті, з якими палац вітає навіть «непрацюючих» членів сім’ї. А от вибір фото для привітання видається невипадковим.

Останні новини:  Стало відомо, який актор міг зіграти Волдеморта в Гаррі Поттері

Меган Маркл і принц Гаррі

На те, як виглядає оригінальна світлина, звернула увагу газета Daily Mail.

Знімок було зроблено у 2018-му році, коли про «Мегзіт» іще ніхто і не підозрював. Герцог Сассекський та його дружина Меган Маркл перебували у робочій поїздці в Дубліні. Саме Меган і сиділа поруч із Гаррі в кадрі. Але згодом її було «обрізано». Видання припускає, що зробив це автор фотографії.

Принці Гаррі в 2018 році

Збіг або невеличкий тролінг від королівського сммника?

Останні новини:  Наталя Могилевська про те, як стала мамою двох дівчат і спортивне захоплення старшої

Нагадаємо, подейкують, розірвання шлюбу з Маркл є принциповою умовою, за якої принцу Гаррі гіпотетично дозволили би повернутися в королівську родину. Як відомо, інсайдери розказують, що король Чарльз знову перестав відповідати на дзвінки молодшого сина.


pravda.com.ua