67-річна Оксана Білозір розповіла, на що живе

Вчора,   11:00    230

Оксана Білозір – не лише талановита співачка, але й політикиня – була народною депутаткою та обіймала крісло міністерки культури. Чи вистачає 67-річній жінці пенсійних виплат на життя?

Народна артистка України Оксана Білозір нині пенсіонерка. Та розмір своєї пенсії не озвучує. Мабуть, тому, що це не основне джерело доходів знаменитості. Оксана Володимирівна відзначила для Oboz.ua:

“Я не звикла озиратися на те, яка в мене пенсія. Тому що і далі творчо працюю – і це мене забезпечує”.

Зазвичай, пенсія народних обранців попередніх скликань складає більш як 23 тис.грн. А от розміри пенсії міністрів у вільному доступі знайти складно. Можливо, пані Оксана отримує виплати саме в цій категорії.

Останні новини:  Дженіфер Лопес та Бен Аффлек зводили дітей на бранч

Артистка зауважила, що отримує роялті від своїх пісень. А ще непоганий прибуток зірці приносять соцмережі. Тож артистка не бідує:

“Це комфортні для мене гроші”.

Схоже, Білозір і раніше не переймалася заробітками. Адже свого часу навідріз відмовлялася співати пісні російською мовою. Хоча за такі композиції платили більше. А ще українські треки неохоче брали в ротацію та й на телебачення доволі рідко запрошували.

Родичів у рф артистка не має. Є деякі родинні зв’язки в Америці та Західній Європі. Але дуже близько вони не спілкуються. Коли Оксана Володимирівна буває на гастролях, то можуть зустрітися й повечеряти разом.

Білозір, нещодавно повернувшись із поїздки до США, певна, що пересічні американці не втратили цікавості до українського питання. А політики мають враховувати у своїй діяльності інтереси електорату.




Спілкувалася артистка й з українськими біженцями. Мало хто з них вдоволений нинішнім життям. Більшість хотіла б повернутися до України, бо лише там дихається вільно. От тільки не розуміють, що їх чекає нині на батьківщині.

Останні новини:  Телеведучий Тімур Мірошниченко із дружиною повідомили про офіційне всиновлення доньки


odnaminyta.com