Христина Соловій показала себе з братом у дитинстві

Вчора,   11:30    379

Христина Соловій дуже прив’язана до свого старшого брата Євгена. Вони зростали разом, а коли дівчина серйозно зайнялася співами, родич завжди був поряд на сцені з гітарою. Тепер усе різко змінилося.

Христина та Євген Соловій мають батьків-диригентів. Батько й мати відомої співачки познайомилися під час навчання у Львівській музакадемії. Нині Олександра Стефанівна проводить заняття хору у Дрогобицькій музшколі, а Іван Володимирович працював у відділі культури міськради.

Останні новини:  Кілліан Мерфі повертається у форму для зйомок Гострих картузів

Бабуся Христини довгий час керувала ансамблем бандуристів. Коли народився онук Євген, Ольга Євгенівна вийшла на пенсію та зайнялася вихованням хлопчика, а згодом і Христини.

Вчила малечу старовинним галицьким пісням та розповідала, що діти на чверть є лемками. І хоч проживаючи у такій музикальній родині, брат і сестра закінчили музичну школу, але вищу освіту здобули не в галузі музики.

Останні новини:  Майлі Сайрус звинуватили у крадіжці та подали на неї до суду

Христина має диплом філологині, а Євген закінчив Львівську політехніку. Та музика пересилила, й обоє вийшли на сцену. Тепер, коли старший родич став до лав ЗСУ, співачка бідкається:

“Кожен концерт для мене – особливий. Але перший, який я гратиму без участі мого брата”.

Звісно, вона пишається таким вибором близького родича й всіляко підтримує Євгена. Зобов’язалася, що в тилу робитиме все можливе для допомоги захисникам та захисницям, відзначивши:

“Адже разом ми – переплетені та об’єднані. Ми і є Україна”.

Підписники Інстаграму зірки перейнялися родинною проблемою, відзначивши:

“Божої опіки та захисту”.




“Бережи Боже нашого Євгена”.

“Обоє красунчики!”


odnaminyta.com

Останні новини:  Наречена Стейтема у прозорій сітці продемонструвала довжелезні ноги на спокусливих фото