Представлено BYD Song Pro DM-i 2025

Сьогодні,   10:31    127

Салон другого покоління BYD Song Pro DM-i показали на офіційних зображеннях. Цей гібридний кросовер, що підключається, оснащений гібридною системою DM 5-го покоління.

Кросовер Song Pro спочатку з’явився на китайському ринку у 2019 році і був доступний у варіантах з ДВС та PHEV. П’ять років по тому BYD продає тільки гібридний варіант, що підключається. Поточний BYD Song Pro є одним з найбільш популярних китайських кросоверів. З січня до серпня цього року було продано 158 345 одиниць. Щоб зберегти високу динаміку, BYD готується випустити друге покоління BYD Song Pro.

Останні новини:  Фахівці назвали 7 несправностей автомобіля, з якими його вигідніше продати, ніж ремонтувати

Центральний тунель нового Song Pro DM-i 2025 отримав великий перемикач режимів руху, оточений фізичними елементами керування. Інші його особливості включають два підсклянники та пару бездротових зарядних майданчиків для телефонів. Під центральним тунелем знаходиться просторий відсік.

Другий ряд нового Song Pro DM-i отримав центральний підголівник та підлокітник. Позаду розташовані вентиляційні отвори та порти зарядки. Новий кросовер отримав великий панорамний дах, що візуально розширює простір у салоні. Інтер’єр виконаний у чорно-бежевій кольоровій гамі.

Розміри становлять 4735х1860х1710 мм із колісною базою 2712 мм. Song Pro DM-i використовує систему DM 5 покоління від BYD. Вона складається з 1,5-літрового атмосферного двигуна потужністю 99 л та синхронного електродвигуна з постійними магнітами потужністю 215 к.с. Song Pro DM-i має два варіанти акумуляторів LFP від ​​FinDreams, дочірньої компанії BYD. Перший отримав ємність 13 кВт·год, а другий — 18,3 кВт·год. Запас ходу чистою електрикою становить 60–91 км. Гібриди BYD нового покоління проїжджають до 1500 км на повному баку і навіть більше.

Останні новини:  Названо найпопулярніші дизельні авто на українському ринку

Song Pro DM-i вийде на китайський ринок у четвертому кварталі 2024 року. Його ціна становитиме від $15 400 до $21 000.


portaltele.com.ua