Ford презентував оновлений кросовер Puma в Україні

Сьогодні,   12:00    255

Комплектації в Україні

Тепер оновлений Ford Puma буде доступний для українського покупця в трьох комплектаціях: Titanium, ST-Line, ST-Line X.

Базова версія доступна від 1 145 013 грн (приблизно 25 000 євро), а топова коштуватиме від 1 388 614 грн (приблизно 30 000 євро).

В опціях пропонується панорамний дах з електроприводом, а за колір металік доведеться доплати у всіх комплектаціях.

Останні новини:  BMW знайшла нового партнера для утилізації батарей електромобілів: як працюватиме схема

Двигуни

Ford спростив лінійку двигунів, оскільки Puma більше не доступний в Європі з чотирициліндровим 1,5-літровим дизельним двигуном.

В Україні пропонуватимуться дві версії 1,0-літрового гібридного двигуна, який видаватиме 125 к.с. або 155 к.с. Мотор агрегується 7-ступеневим автоматом, а потужність передається на передній привід.

Кросовер майже не змінився зовні, хоча Ford зазначив, що фари тепер використовують матричну світлодіодну технологію. Також стримано оновлений значок перейшов на передню решітку.

Покупці можуть обрати один із шести кольорів, включно з новим Cactus Gray, і кілька колісних комплектів розміром від 17 до 19 дюймів.

Останні новини:  50 тисяч штрафу і конфіскація авто: українським водіям загрожує максимальне покарання

При відкриванні дверей одразу можна побачити проекцію логотип Puma на землі. Також встановлено інформаційна система SYNC4, через що салон суттєво змінився.

Панель приладів вміщує пару екранів, а центральні вентиляційні отвори перемістили вгору, щоб звільнити місце для 12-дюймового сенсорного екрану. Ліворуч від неї 12,8-дюймова цифрова панель приладів більше не повністю інтегрована в приладову панель, оскільки тепер вона трохи виступає.

Останні новини:  В Україні стартували продажі оновленого Porsche 911


newsauto.com.ua