Христина Соловій показала себе з братом у дитинстві (фото)

Сьогодні,   11:40    323

Христина Соловій дуже прив’язана до свого старшого брата Євгена. Вони зростали разом, а коли дівчина серйозно зайнялася співами, родич завжди був поряд на сцені з гітарою. Тепер усе різко змінилося.

Христина та Євген Соловій мають батьків-диригентів. Батько й мати відомої співачки познайомилися під час навчання у Львівській музакадемії. Нині Олександра Стефанівна проводить заняття хору у Дрогобицькій музшколі, а Іван Володимирович працював у відділі культури міськради.

Останні новини:  Персональна тренерка Іванки Трамп назвала п'ять вправ для ідеальної фігури (фото)

Бабуся Христини довгий час керувала ансамблем бандуристів. Коли народився онук Євген, Ольга Євгенівна вийшла на пенсію та зайнялася вихованням хлопчика, а згодом і Христини.

Вчила малечу старовинним галицьким пісням та розповідала, що діти на чверть є лемками. І хоч проживаючи у такій музикальній родині, брат і сестра закінчили музичну школу, але вищу освіту здобули не в галузі музики.

Останні новини:  Як виглядає донька Ольги Фреймут, якій вже 18 (фото)

Христина має диплом філологині, а Євген закінчив Львівську політехніку. Та музика пересилила, й обоє вийшли на сцену. Тепер, коли старший родич став до лав ЗСУ, співачка бідкається:

“Кожен концерт для мене – особливий. Але перший, який я гратиму без участі мого брата”.

Звісно, вона пишається таким вибором близького родича й всіляко підтримує Євгена. Зобов’язалася, що в тилу робитиме все можливе для допомоги захисникам та захисницям, відзначивши:

“Адже разом ми – переплетені та об’єднані. Ми і є Україна”.

Підписники Інстаграму зірки перейнялися родинною проблемою, відзначивши:

“Божої опіки та захисту”.




“Бережи Боже нашого Євгена”.

“Обоє красунчики!”