Олександр Терен відверто розповів, як обирав дівчину на шоу Холостяк-13

Сьогодні,   10:00    353

Новий «Холостяк» країни Олександр Терен поділився з шанувальниками своїми враженнями від участі в проєкті та як саме він обирав «ту саму» дівчину.

Олександр Терен за очікуваннями багатьох став головним героєм 13-го сезону відомого телешоу “Холостяк”, та розказав свої думки та хвилювання щодо участі в телепроєкті. Хлопець наголосив, що атмосфера на знімальному майданчику була той так наповнена романтикою, а кожне побачення проходило в унікальних і незвичайних умовах, що робило їх ще більш незабутніми.

Олександр Терен розповів, як обирав дівчину на проєкті

Перед початком зйомок Олександр не знав жодної з учасниць, що додавало йому хвилювання, особливо під час першої вечірки. Проте після зустрічі з першою дівчиною нервозність поступово минала, і він почав почуватися впевненіше. Кожне нове знайомство додавало йому відчуття, ніби він потрапив у казкову атмосферу. Проте навіть ця чарівність не позбавила його складного вибору, який чекав попереду.

У процесі зйомок Олександр глибше знайомився з учасницями, відзначивши, що для нього це був новий досвід – зустрічатися з кількома дівчатами одночасно. Це створювало певні труднощі, оскільки кожна зустріч вимагала уваги і щирого спілкування. З деякими дівчатами контакт виникав одразу, інші ж потребували більше часу. Щоразу церемонії троянд ставали справжнім викликом, адже він не міг просто роздати квіти всім – його метою було знайти справжнє кохання.

Останні новини:  Чарівна Пенелопа Крус на відкритті кінофестивалю

З часом Олександр почав відчувати, з ким він міг би будувати майбутнє, а з ким ймовірність стосунків була на нулі. Особливо складно Саші далися останні церемонії, коли йому доводилося казати до побачення тим дівчатам, з ким уже склався певний “вайб”. Це завдавало емоційного болю, проте було необхідною частиною його шляху.

Останні новини:  Тепер 24-річна Катя Полтавська просинається поруч з 40-річним чоловіком
Олександр Терен поділився хвилюваннями щодо участі у 13 сезоні Холостяку

Після двох місяців насичених зустрічей настав вирішальний момент – Олександр зробив свій вибір і виступив із фінальною промовою перед тією, яка стала для нього найближчою. Він відчував поруч із нею гармонію і щастя. Під час пропозиції, коли він запитав, чи прийме вона каблучку, Олександр не прибуває, що відчував серйозні хвилювання, але всі його почуття в ту мить були справжніми. Він навіть написав, що нього від хвилювання пітніти руки.




Українці зможуть поринути в атмосферу цього романтичного шляху досить скоро, коли на екрани вийде новий сезон шоу.

Останні новини:  Як виглядає будинок багатодітного футболіста Андрія Пятова


odnaminyta.com