Після арешту репера Diddy за секс-торгівлю і рекет його музика стала популярнішоюм

Сьогодні,   15:00    81

Компанія Luminate, яка займається аналітикою та дослідженнями продажів на музичному ринку США, заявила, що кількість прослуховувань композицій репера Шона Diddy Комбса виросла в середньому на 18,3% протягом тижня після його арешту порівняно з попередніми 7 днями.

За словами професора менеджменту музичного бізнесу в Музичному коледжі Берклі Джорджа Говарда, його не здивувало таке підвищення цікавості.

Останні новини:  Олі Фреймут зробили зауваження за вбрання не по етикету

“Музика просто стає ще одним джерелом інформації, коли люди намагаються збагнути звірства. Це наче як: “Як би звучала музика людини, чий мозок працює таким чином?”, – пояснив він.

Говард вважає, що з огляду на кілька бізнесів Комбса – від Revolt TV до горілки Ciroc – багато людей, швидше за все, думають про репера як про бізнесмена, а не як про музиканта.

Останні новини:  Молода дружина Віктора Павліка показала, як справляється з капризами 3-річного сина

“Має сенс і природна цікавість, яку викликають подібні звинувачення. Це як проїжджати повз автокатастрофу. Людям хочеться дивитися”, – пояснив експерт.

Довідка. Американський репер Diddy заарештований за секс-торгівлю і рекет без права внесення застави. Двоє суддів відмовились надати Комбсу право на заставу, яка включала б $50 млн, а також паспорти його дітей і матері. Чоловікові висунули федеральні звинувачення в торгівлі людьми в сексуальних цілях і рекеті. Комбс не визнав себе винним.

Останні новини:  Чарівна Пенелопа Крус на відкритті кінофестивалю