Оголошено старт продажу універсала Skoda Octavia Combi Edition

08.09.2024   06:31    838

Skoda представила нову версію своєї популярної моделі Octavia Combi під назвою Edition, яка стала ще доступнішою. Раніше базова ціна на Skoda Octavia стартувала від 33 490 євро, проте тепер версія Edition пропонується за 31 990 євро. Це майже прирівнює її до Seat Leon, який залишається найдешевшим автомобілем C-сегменту в асортименті Volkswagen Group, маючи ціну 29 990 євро.

Останні новини:  Недорогого суперника Camry і Passat показали в новому крутому вигляді

Особливо привабливим варіантом від Skoda є те, що за ці гроші ви отримуєте не тільки просторіший автомобіль, але й версію Combi — варіант ліфтбек у комплектації Edition не передбачено. Зовнішньо нова версія виглядає як попередня базова модель Selection, але додатково оснащена підігрівом сидінь, керма та лобового скла. Різниця в ціні між Edition і Selection становить 3 500 євро, що робить цю пропозицію ще вигіднішою.

Останні новини:  Ці вживані автомобілі продаються за 300000 грн майже в ідеальному стані

Під капотом знаходиться той самий двигун 1.5 TSI потужністю 115 к.с., як і у Seat Leon, що робить вибір на користь Skoda Octavia ще привабливішим для тих, хто шукає просторий та функціональний автомобіль за вигідною ціною.


uamotors.com.ua






1111529