Нещодавно знаменитість знялася для глянцю Guardian Saturday, примірявши стильні образи. Демі Мур постійно має чудовий вигляд та не перестає дивувати фанатів тим, як може виглядати жінка після 60 років.

Останні новини:  Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені (фото)

Дему Мур у зйомці для глянцю Guardian Saturday

Над образами для модних видань завжди чаклують безліч стилістів, які підібрали для Демі Мур вбрання у її стилі. Красуня постала на обкладинці глянцю в розкішному костюмі шоколадного відтінку, одягнувши приталений жакет під бюстгальтер та штани-сигарети. Її обрах довершила коричневі туфлі на високих підборах, розкішна поза та довге випрямлене волосся.

Акторка слідкує за модою та добре знається на трендах, тож позувала перед камерою фотографа у білій майці з коричневим корсетом та молочних штанах палаццо.

Останні новини:  Демі Мур продемонструвала стильні образи у штанних костюмах (фото)

Останнім часом Демі Мур може дати фору будь-яким модницям. Вона має струнке тіло, довге доглянуте волосся, білосніжну посмішку, а її ефектний стиль одягу додає особливого шарму.

Стиль голлівудської акторки за останній рік сильно змінився. Демі Мур почала частіше носити трендові речі, в яких має просто фантастичний вигляд. У стилізації образів їй допомагає зірковий стиліст Бред Горескі. Він завжди підбирає для зірки вбрання, яке фанати засипають компліментами.

Останні новини:  З оголеним животом: вагітна дівчина Венсана Касселя сходила на карнавал (фото)