Мої помідорчики не просто смажені, а ще й хрумкі

18.09.2024   23:34    251

Смажені помідори у неймовірному хрумкому паніруванні захоплять вас незвичним смаком. Таку закуску можна приготувати хоч у будень, хоч у свято. Сподобається всім без виключення.

Вам знадобиться:

  • 3 великих помідори;
  • 3 яйця;
  • 100 г борошна;
  • 1 г чорного меленого перцю;
  • 6 г солі;
  • 1 г сухого часнику;
  • 5 г паприки;
  • 100 мл олії.
Смажені помідори у хрумкому клярі

Це не просто смажені помідори. Це дуже смачні вироби з хрумкою скоринкою. На вигляд немов справжні котлетки. Помідори для страви обирайте щільні та м’ясисті. Плоди промийте. Відділіть плодоніжки.

Останні новини:  Мій пиріг з секретом: тісто на молоці, а варення вниз ніколи не опадає

Смажені помідори у хрумкому клярі

Наріжте томати кружальцями завтовшки 3-4 мм. Розкладіть їх в один ряд і промокніть паперовим рушником. Присоліть 3 г солі з обох боків. Сіль має витягнути залишки вологи. Після цього ще раз промокніть паперовим рушником.

Смажені помідори у хрумкому клярі

В одну мисочку насипте борошно. В іншу вбийте яйця. Додайте 3 г солі, перець, паприку та сухий часник. Легенько збийте їх вінчиком. Поставте на середній вогонь пательню, щоб розігрівалася. Влийте олію.




Кожен шматочок помідора спочатку вмочайте у борошно. Потім в ячну суміш і знову в борошно. Обсмажуйте з одного боку по 2-3 хвилини, а потім перевертайте на інший бік і ще тримайте приблизно стільки ж.

Останні новини:  Як приготувати кабачки у часниково-соєвому соусі всього за 15 хвилин
Смажені помідори у хрумкому клярі

Викладайте готові вироби на тарілку, поверх якої постеліть паперовий рушник. Смажені помідори в клярі виходять хрумкими ззовні та м’якими зсередини. Звісно, повноцінною стравою це може бути лише для тих, хто на дієті.

А от як закуска піде за милу душу. Приємний присмак часнику та копченої паприки принесуть кілька хвилин насолоди. Будьте готові до того, що гості обов’язково попросять рецепт цієї цікавої неординарної страви.

Останні новини:  Ліниві хачапурі на сковороді за кілька хвилин: простий рецепт


odnaminyta.com