Камалія показала, як із ексчоловіком відсвяткувала у Києві 11-річчя дочок

11.09.2024   06:30    984

Українська співачка та володарка титулу «Місіс світу-2008» Камалія возз’єдналася з бізнесменом пакистанського походження Мохаммадом Захуром, щоб відсвяткувати день народження їхніх дочок-двійнят. 6 вересня Арабеллі та Мірабеллі виповнилося 11 років.

Незважаючи на ворожі обстріли, зіркові батьки вирішили організувати святкову вечірку у Києві, а не в будинку Захура у Лондоні. На своїй сторінці в інстаграмі Камалія запостила добірку кадрів, де іменинниці та гості позували у фотозоні, прикрашеній повітряними кульками рожевого, білого та сріблястого кольору і написом англійською «Happy Birthday Arabella & Mirabella». Також співачка похвалилася двоярусним тортом із цифрою 11, іменами дівчаток, квітами, чемпіонськими кубками та зображеннями коней.

Останні новини:  Катерина Тишкевич розплакалася, побачивши сюрприз чоловіка з нагоди її 30-річчя

Арабелла та Мірабелла прийшли на святкування на їхню честь у білих футболках та джинсових шортах, їхня 47-річна мама була одягнена у білу мінісукню, а 69-річний тато-мільярдер обрав на вечірку чорні шорти та сорочку із зображенням пальм.

Варто зазначити, що Мірабеллі довелося святкувати день народження у гіпсі, оскільки нещодавно вона перенесла операцію. Дівчинка впала з електросамокату та отримала серйозний перелом зі зміщенням.


ua-novosti.info

Останні новини:  Руслана Лижичко показала, яка знахідка чекала її вдома і розповіла, що з нею зробила