Анна Саліванчук у елегантному образі з родзинкою показала емоції на камеру (фото)

Вчора,   20:00    622

Українська акторка Анна Саліванчук влаштувала емоційну фотосесію.

На кадрах, опублікованих в Instagram, зірка кіно позувала в чорному костюмі, який складався з штанів кльош і жакета з пікантним декольте.

Образ доповнила зібраним у хвіст волоссям, яскравим макіяжем і вишуканими прикрасами.

Під знімками жінка дала поради, як стати щасливою людиною.

«Вдячність. Завжди акцентуйте увагу на тому хорошому, що вже є у вашому житті. Іноді ми просто не помічаємо, скільки прекрасного уже у нас є. Щоденник успіху. Щодня ввечері записуйте свої успіхи та приємні речі, що трапилися за день. Визначте параметри свого щастя.У кожного щастя — своє. Скільки часу ви хочете присвячувати собі, а скільки — сім’ї? Якими мають бути ваші стосунки з близькими, щоб ви були щасливими? Який розпорядок дня вам потрібен для щастя? Чітко визначте все це для себе і розпишіть», — написала Анна.

Останні новини:  Євген Кот поділився рідкісними кадрами двомісячної доньки (фото)

Додала, що необідно визначити джерело радості.

«Плануйте радість.Радісні події деколи бувають спонтанними. Проте, якщо хочете стати по-справжньому щасливими — плануйте свою радість. Контролюйте своє життя. Не варто впадати у крайність та намагатися контролювати абсолютно все. Але ви повинні знати, що в загальному керуєте своїм життям самі: у вас є ціль та план, як її досягнути, ви знаєте, до чого прагнете та робите щось для цього. Акцентуйте увагу на хорошому. Якщо ви будете постійно думати про погане, то відповідно почуватиметеся. Насправді ж щастя — це такий же навик, як біг та сила волі, тож його можна і треба тренувати», — продовжила зірка.

Останні новини:  Колишня дружина мера Києва ефектно вийшла на публіку в Гамбурзі (фото)

Наостанок зазначила, що варто оточити себе приємними людьми та речами.

«Навколо вас завжди має бути гарна атмосфера. У вашому оточенні краще залишити щасливих людей, які заряджають вас позитивом і цілеспрямованістю. Майте ціль.Люди ,які мають ціль, почуваються щасливішими.Якщо ви до чогось прагнете, отже, ви живете, рухаєтеся вперед та вдосконалюєтесь. Робіть добро. Насправді робити приємні речі варто не лише для себе, а й для інших», — підсумувала акторка.

Останні новини:  Мілла Йовович уперше за тривалий час вийшла на зв’язок із фанами (фото)