Руслана Лижичко показала, яка знахідка чекала її вдома і розповіла, що з нею зробила

Вчора,   21:00    197
51-річна Руслана Лижичко поділилася неймовірною історією зі свого життя. Зустріч із володаркою полів могла б завершитись для останньої не дуже гарно, але Руслана показала приклад доброти.

Українська співачка Руслана Лижичко поділилася в соцмережах історією із свого повсякденного життя. Все почалось з того, що в її хатинці завелися… миші. Так, зіркові українці теж стикаються із подібною проблемою і зазвичай вирішують її за допомогою мишоловок.

Але Руслана Лижичко – натура творча і дуже добра. На думку співачки, кожна людина повинна плекати всередині самої себе доброту. І тому в її власній оселі мишоловок немає.

Останні новини:  Известная певица Билли Айлиш поддержала Камалу Харрис на выборах в США

Однак це зовсім не значить, що потрібно дозволити мишкам хазяйнувати в будинку. Одну із них Руслана вирішила впіймати за допомогою скляної банки та монетки. Коли сіра та хвостата співмешканка опинилася в герметичній пастці – українська зірка щільно закрила її кришкою та повезла до лісу.

На думку Руслани Лижичко – до будь-яких живих істот потрібно ставитися із добротою. І навіть попри те, що деякі з них, як те сіре мишеня в скляній банці – можуть гризти речі і робити в оселі іншу шкоду, їх не треба знищувати за допомогою мишоловок. Краще – спіймати в банку, вивести подалі від будинку – десь в ліс або степ, та й випустити.

Останні новини:  Таня Пренткович топлес та на підборах влаштувала відвертий фотосет

Руслана на камеру показала, як швиденько мишка з її будинку вискочила із банки та майнула кудись в хащі.

Біжи – дала їй останню настанову співачка

Також Лижичко закликала усіх робити так само, як і вона. Тобто – випускати домашніх мишок на свободу.

Попри погризені речі – я пробачила цій миші її гріхи. Хай живе та гуляє лісом

Руслана Лижичко попросила усіх людей бути добрішими. За її словами – ця історія з мишою могла б скінчитися сиром у мишоловці. Але завершилася щасливим Happy End.

Останні новини:  Найсексуальніша ведуча України влаштувала спекотну зйомку в бікіні

 




В коментарях до цієї історії користувачі похвалили артистку. Одна з дівчат зазначила, що також так робить – якщо домашній кіт її не випередить. Зокрема, вона зізналася – що таким самим чином випускає метеликів, бджіл та джмелів.






Advertisment ad adsense adlogger