Дружина Володимира Остапчука Полтавська повідомила, що шукає юриста для підписання договору

11.09.2024   08:30    909
Дружина відомого українського шоумена Володимира Остапчука розповіла про плани на майбутнє. Зірка зізналась, що для їхнього втілення їй потрібні послуги юриста.

Катерина Полтавська, дружина відомого українського шоумена й телеведучого, вже зовсім скоро стане мамою його сина. Втім, дитину вона і досі носить під серцем. Але це не заважає їй будувати плани на майбутнє. Так, наприклад, нещодавно зірка замислилась про важливе завдання, але для його втілення їй потрібна допомога юриста.

Останні новини:  Дружина Тімура Мірошниченка розповіла, чому суд відмовляв в усиновленні

Дружина Остапчука шукає юриста

Про це знаменитість повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Катерина Остапчук зазначила, що вона шукає няню для свого майбутнього сина. Втім, довіряти незнайомій людині “на слово” дружина шоумена не збирається. Саме тому Катерина Полтавська планує скласти договір, але для цього хоче отримати консультацію спеціаліста.

Останні новини:  Оля Полякова оголосила про повернення до столичної квартири
Дружина Володимира Остапчука Полтавська повідомила, що шукає юриста для підписання договору

На своїй Інстаграм-сторінці знаменитість спитала у підписників, чи є серед них професіонал, який може проконсультувати її з чоловіком із приводу складання договору з нянею. Зірка пообіцяла пояснити детальніше в особистих повідомленнях, але можна припустити, що закохані вирішили найняти помічницю, яка б допомагала їм займатись побутом і дитиною.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська повідомила, що шукає юриста для підписання договору

Варто зазначити, що нічого дивного в цьому немає, адже в Катерини Полтавської, як і в її чоловіка Володимира Остапчука є робота. Поки шоумен проводить різноманітні заходи та знімається у шоу, його обраниця веде власний бізнес. Катерина Остапчук відкрила свій салон краси у Києві. Навіть у положенні знаменитість часто туди навідується. Вагітність аж ніяк не заважає зірці продовжувати вести власні справи.