Оля Полякова оголосила про повернення до столичної квартири

Сьогодні,   14:30    564

Українська співачка, акторка та ведуча Оля Полякова повідомила фанам, що знову проживатиме у центрі Києва. На кілька років знаменитість та її родина були змушені переїхати до заміського будинку через обвал стелі у столичній квартирі.

Однак у середу, 18 вересня, Оля розсекретила, що завершила основні ремонтні роботи і вперше за майже чотири роки ночувала в улюбленому житлі. За словами артистки, їй із чоловіком Вадимом довелося міняти не лише стелю, а й підлогу.

Останні новини:  Демі Мур вийшла у світ з сім'єю і знову викликала резонанс у Мережі

Полякова зізналася, що була настільки щасливою повернутися до Києва, що навіть оголошення повітряної тривоги не завадило її міцному сну.

«Ну що, дорогенькі мої, вітайте мене, я сьогодні першу ніч ночувала у своїй новій старій квартирі. Поки що не буду показувати, бо ще не все готове, якщо чесно. Дизайн залишили такий самий, але стелю поміняли, підлогу поміняли. Ви ж пам’ятаєте, у мене дуже текла стеля, все було в потоках, прогнивше. Дуже довго це робили. Я не жила у цій квартирі чотири роки. Я, чесно кажучи, я сьогодні з такою насолодою… Навіть мене не лякало, що на всю вулицю кричала сирена. Але я класно виспалась тому, що починаю жити знову вдома. Алісочка вже пішла сьогодні звідси в школу. Коротше, починається нове життя», — похвалилася співачка.


ua-novosti.info

Останні новини:  Дженніфер Лопес і Бена Аффлека застали за поцілунком