Допоможе таксистам: Tesla інтегрувала навігацію від Uber у фірмову мультимедіа

13.09.2024   08:31    173

Компанія Tesla інтегрувала в мультимедійну систему електромобілів навігацію від Uber. Зазначається, що на деяких ринках американські електромобілі стали дуже популярними серед водіїв сервісу, які користуються перевагами субсидій і знижують витрати на паливо.

До цього часу водії таксі тримають на підставках свої телефони, щоб керувати додатком Uber Driver і стежать за навігацією на своїх телефонах через додаток Uber або через сторонню програму. Тепер у Uber оголосили, що водії Tesla, які використовують додаток для спільного використання поїздок, тепер можуть автоматично надсилати навігацію про поїздку на екрани своїх авто.

Останні новини:  Новий Volkswagen Transporter отримав нове обличчя

“Насолоджуйтесь більшою та сміливішою навігацією. Щойно ви приймете запит на поїздку на своєму телефоні, інформація про посадку та висадку буде автоматично надіслана на екран вашого Tesla“, – йдеться у повідомленні компанії.

Цікаво, що окрім навігації, водії Uber можуть повідомляти програмі спільного використання поїздок інформацію про поточний заряд акумулятора, щоб надсилати запит на поїздку лише в межах цього радіусу.


autogeek.com.ua

Останні новини:  Екс-гендиректор Volkswagen відповів, чим його вразили китайські автоконцерни





1111529