Суддя МастерШеф Ектор Хіменес-Браво кардинально змінив свій імідж у 52

08.09.2024   08:00    941

У судді «МастерШеф» не лише на кухні ідеальний порядок і все розкладено по своїх місцях. Ектор Хіменес-Браво й зовнішньому вигляду приділяє багато уваги. Ось показався в новому іміджі.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво заінтригував підписників свого Інстаграму анонсом. Пообіцяв сьогодні ввечері розкрити свою любовну історію. Певно, саме заради цієї видатної події у житті 52-річний франт зробив нову зачіску, поголивши голову дуже коротко.

Останні новини:  Ксенія Мішина розповіла, чим завершилася її історія з Еллертом

На пальцях чоловіка зроблено суровий чоловічий манікюр. Ектор навіть показав, що у нього приховується під білизною. А в шортах шеф-кухаря мирно посапує… песик. Оскільки обидва улюбленці колумбійця однієї породи, то визначити, хто перед нами – Чоко чи Лупіта – практично неможливо.

Ектор Хіменес-Браво змінив імідж та приготував вечерю у темені

На жаль, реалії сьогодення такі, що побачення Хіменесу-Браво, можливо, доведеться проводити, запаливши свічки. І це не заради романтичного настрою, а банально через відключення світла.

Останні новини:  Дівчина Венсана Касселя поділилась відвертим контентом з відпустки

Ектор уже показав прихильникам, як готує вечерю за відсутності електрики. Та наших стійких людей ніщо не здатно зупинити у досягненні поставленої мети. Так, шеф-кухар підсмажив на пательні нарізані кубиками зелену та ріпчасту цибулю з помідорами.

Потім додав квасолю й перемішав овочі. На іншій сковорідці підсмажив шматочки м’яса, додав варений рис. Потім змішав вміст цих двох пателень Ще й омлет не забув зробити. Тож без повноцінної вечері суддя “МастерШеф” не залишився.




Отже, і кохана Ектора може бути спокійна. Які б катаклізми не відбулися, чоловік завжди зможе її нагодувати й не аби чим, а справжніми смаколиками, від яких аж слинки течуть.

Останні новини:  Надя Дорофєєва показала, як вона виглядає без жодного мейкапу і гриму


odnaminyta.com






1111529