З’явилися зображення нового кросовера Skoda Enyaq

28.08.2024   22:15    514


Skoda опублікувала зображення салону нового електричного кросовера Elroq, що стане молодшим братом популярного Enyaq. Автомобіль відповідає мові дизайну Modern Solid. Як заявили розробники, інтер’єр практичний і сповнений інновацій.

Інтер’єр зберігає класичну симетричну архітектуру з чіткими горизонтальними лініями та 13-дюймовим сенсорним дисплеєм інформаційно-розважальної системи у центрі панелі приладів. До речі, Elroq запропонує ще одну нову деталь: це буде перший сучасний автомобіль Skoda, який відмовиться від логотипа компанії на рульовому колесі та отримає текстовий напис Skoda.

Останні новини:  В Україні зростає попит на вживані авто

Раніше стало відомо, що компанія зосереджена на екологічно чистих матеріалах. Skoda підтвердила, що кросовер пропонуватиметься з чотирма різними темами інтер’єру: Loft, Lodge, Suite та Studio. Loft примітний тим, що в ньому використовуються матеріал, який на 78% складається з переробленого пластику (пляшок та ін.). Elroq стане першою подібною до Skoda.

Останні новини:  Тренди майбутнього: Як штучний інтелект змінює автомобільну галузь

Автовиробник заявив, що такий матеріал буде використовуватися для чохлів сидінь, дверних карток, панелі приладів, підлокітників і наколінників. Розробники додали, що матеріал забезпечує «ідеальний баланс комфорту, довговічності та стійкості».

Elroq базуватиметься на платформі MEB і пропонуватиметься з чотирма різними силовими агрегатами. Модель початкового рівня отримає акумуляторну батарею ємністю 55 кВт·год, а також встановлений двигун двигуном потужністю 168 к.с. Двомоторний повнопривідний варіант отримає акумулятор ємністю 82 кВт·год, а також загальну потужність 295 л. Це дозволить моделі розвивати швидкість 180 км/год та проїжджати 560 км за циклом WLTP.





portaltele.com.ua

Останні новини:  Bentley представила новий седан Flying Spur