Як швидко зробити трендову зачіску

27.08.2024   13:40    506

Тренд на заколки-краби повернувся з 90-х і вже міцно влаштувався в наших косметичках: неймовірно зручно, просто, швидко!

Хвилинна та модна зачіска готова! Ідеальний варіант як для розслаблених денних образів, так і для нарядніших вечірніх: ціле поле для експериментів!

Повернення тренду обумовлено ще й модою на прості та легкі укладання, наприклад таку можна повторити за пару хвилин! Можна скручувати різноманітні пучки, хвостики, збирати пасма лише біля обличчя або забирати чубок назад. Ну просто чудовий і швидкий варіант експрес-зачіски для спекотних літніх днів!

Дуже зручно мати крабик під рукою, щоб при необхідності зібрати волосся або зробити укладання, навіть такі прості, у недбалому стилі, виглядають стильно і класно доповнюють безліч образів.

Останні новини:  Названо найважливіший компонент романтичних відносин

Матові або глянцеві, прозорі або кольорові, під колір волосся або яскравих відтінків, зі стразами, у формі квітів/мушель/ і т.д, з анімалістичним принтом – актуальні будь-які варіанти!




Найпростіші варіанти укладок із заколкою-крабом:

  • високий пучок
  • низький пучок
  • хвіст-пальма
  • розпущене волосся + зібраний на потилиці чубчик

Такі заколки підходять як для короткого, так і для дуже довгого волосся, головне вибрати комфортний для вас розмір краба! А ще можна піддивитися безліч ідей для зачісок із подібними крабами, надихнувшись, наприклад, моделями 90-х!

Останні новини:  7 способів не збожеволіти від ревнощів