Єва Герцигова вийшла на подіум на показі Roberto Cavalli в Мілані (фото)

Сьогодні,   09:10    230

На показі були присутні багато знаменитостей, зокрема Наомі Кемпбелл, Джоан Смоллс, Ізабелі Фонтану. У рамках Тижня моди в Мілані пройде 57 показів і 69 презентацій.

Чеська топмодель 1990-х Єва Герцигова мала сенсаційний вигляд на показі Roberto Cavalli 18 вересня в межах Тижня моди в Мілані, повідомляє Daily Mail.

51-річна зірка подіуму привернула загальну увагу, з’явившись у чорній шкіряній сукні з вирізами, відкриваючи показ колекції весна-літо 2025 знаменитого італійського бренду. Вона продемонструвала свою приголомшливу фігуру в сміливому вбранні з високим розрізом спереду до стегна і шифоновим шлейфом. Свій образ чеська красуня доповнила босоніжками на високих підборах з ремінцями. Єва нанесла легкий макіяж, виділивши вилиці персиковими рум’янами і підкресливши очі чорною підводкою. Вона уклала свої світлі локони вільними хвилями. Шанувальники помітили, що знаменита модель підстригла довге волосся. Ще нещодавно, в серпні, на 81-му Венеціанському кінофестивалі вона сяяла з розпущеним волоссям, довжиною майже до пояса.

Останні новини:  Анна Трінчер влаштувала емоційну зйомку в топі з глибоким декольте (фото)

Єва Герцигова, Тиждень моди в Мілані 2024 Fullscreen
Єва Герцигова на Тижні моди в Мілані
Фото: Getty Images

На показі мод були присутні багато знаменитостей, включно з Наомі Кемпбелл, Наташею Полі, Джоан Смоллс, Ізабелі Фонтану, Маріакарлою Босконо, Алеком Веком, Карен Елсон та іншими.




Тиждень моди в Мілані пройде з вівторка, 17 вересня, до понеділка, 23 вересня. У рамках нього відбудеться 57 показів і 69 презентацій.

Останні новини:  Бредлі Купера помітили на рідкісній прогулянці з донькою (фото)