В Ізраїлі палестинець зарізав літню пару

05.08.2024   11:41    52

В Ізраїлі палестинець зарізав літню пару

Фото: Getty Images

В Ізраїлі стався напад

Поліція застрелила нападника на місці злочину. Раніше до поля зору правоохоронців він не потрапляв.В ізраїльському місті Холон 4 серпня стався ножовий напад на перехожих. У результаті 66-річна жінка померла на місці, її 70-річний чоловік помер у машині швидкої допомоги. Про це повідомляє The Jerusalem Post  у неділю, 4 серпня.

Уточнюється, що атака сталася під час ранкової пробіжки літньої пари. Ще двох постраждалих госпіталізовано: 68-річний чоловік перебуває у тяжкому стані, а 26-річний чоловік — у стані середньої тяжкості.

Останні новини:  Німеччина передасть новий пакет військової допомоги Україні: що до нього увійшло

Зазначається, що напад скоїв 34-річний палестинець, мешканець Західного берега річки Йордан, який перебував на території Ізраїлю без дозволу на в’їзд.

Представник ізраїльської поліції Елі Леві закликав громадян до обережності і заявив, що нині надходять десятки попереджень про можливі терористичні атаки та заклики до тероризму в соцмережах. Леві також порадив усім, хто пройшов навчання та отримав дозвіл на носіння зброї, завжди мати її при собі.

За даними ЗМІ, Іран може атакувати Ізраїль уже в понеділок, 5 серпня. Також є інформація, що це станеться 12-13 серпня — в день жалоби єврейського народу.

Останні новини:  США не вірять, що удари ЗСУ західними ракетами вглиб Росії завершать війну


korrespondent.net