У штабі Трампа звинувачують Іран у зламі електронної пошти – Associated Press

11.08.2024   16:41    59

Передвиборчий штаб кандидата у президенти США Дональда Трампа оголосив, що їхні комп’ютери були зламані, і конфіденційні внутрішні документи опинилися в руках зловмисників. Як повідомляє  Associated Press, штаб припустив, що до цього можуть бути причетні іранські діячі.

Ця заява з’явилася після звіту компанії Microsoft, де детально описувалися спроби іноземних агентів втрутитися у передвиборчу кампанію 2024 року у США. Видання наводить приклад того, як у червні підрозділ іранської військової розвідки надіслав «фішинговий електронний лист високопосадовій особі президентської кампанії зі зламаної адреси електронної пошти колишнього старшого радника».

Останні новини:  Байден надихає Путіна і лякає “слабкодухих” на кшталт Шольца, – The Economist

Представник передвиборчої кампанії Трампа Стівен Чунг заявив, що документи були отримані незаконним шляхом із джерел, які вороже налаштовані стосовно США, з метою завадити виборам 2024 року та посіяти хаос у демократичному процесі країни.

«Ці документи були отримані незаконним шляхом з іноземних джерел, ворожих до Сполучених Штатів, з метою завадити виборам 2024 року та посіяти хаос у ході нашого демократичного процесу», –  сказав Чунг.

Останні новини:  Ізраїль атакував сотню ракетних установок Хезболли


expert.in.ua