Трамп готовий буде прийняти програш на виборах, але з умовою

20.08.2024   16:00    1246

Трамп готовий буде прийняти програш на виборах, але з умовою

Фото: Getty Images

Трамп гадає, що за останні чотири роки було зроблено кроки, які зроблять майбутні вибори президента в листопаді «вільними та справедливими»

Телеканал CBS нагадав, що республіканець відмовився приймати попередні результати виборів, що пройшли у 2020 році.

Кандидат у президенти США від республіканців Дональд Трамп не оскаржуватиме результати виборів, якщо він на них програє. Але за умови, що вважатиме голосування чесним. Про це йдеться в його інтерв’ю телеканалу CBS.

Останні новини:  “Це просто робота”: екс-держсекретар США пояснив, як Трамп збирається розмовляти з Путіним

«Я думаю, якщо я програю, ця країна впаде в такий штопор, подібний якому вона ще ніколи раніше не бачила — як у 1929 році, — але якщо я зроблю (програю — ред.), і вибори будуть вільними і чесними, я безумовно, прийму їх результати», — запевнив політик.

Останні новини:  У США запланована зустріч Зеленського з Трампом та Гарріс

ЗМІ нагадало, що республіканець не став «приймати результати», коли програв президентські вибори 2020 року чинному президенту США Джо Байдену.

«Якщо я побачу, що у нас будуть чесні та вільні вибори, а я надіюся, що зможу це сказати, — ви не побачите більш благородної людини, ніж я. Я благородна людина», — заявив екс-глава Америки.

Останні новини:  NYT: Моссад мінував пейджери Хезболли через підставні фірми в Угорщині

За його словами, за останні чотири роки було зроблено кроки, які зроблять майбутні вибори президента в листопаді «вільними та справедливими».

Додамо, згідно з результатами опитування Ipsos, Гарріс випереджає Трампа на майбутніх виборах президента США з результатом 42% проти 37%.


korrespondent.net