Стало відомо про арешт члена королівської сім'ї Норвегії

08.08.2024   17:41    67

Сина кронпринцеси Норвегії Метте-Маріт Маріуса Борг Хейбю заарештували за звинуваченням у нападі на жінку, повідомив таблоїд Daily Mail. Стверджується, що 20-річну постраждалу госпіталізували зі струсом мозку.

Як ідеться в матеріалі, члена королівської сім’ї затримали ввечері в неділю, 4 серпня, після того, як постраждала зателефонувала в поліцію. Спочатку йому висунули обвинувачення в “тілесному насильстві”, проте пізніше до нього додали статтю про “заподіяння шкоди”, оскільки квартира в Осло, де все трапилося, на момент прибуття поліцейських “виглядала зруйнованою”.

Останні новини:  Німеччина передасть новий пакет військової допомоги Україні: що до нього увійшло

Зазначається, що Маріус провів під вартою понад 30 годин. Його помістили в одиночну камеру і взяли аналіз крові, щоб з’ясувати, чи був він під впливом наркотиків. Зараз 27-річний чоловік перебуває в королівському маєтку Скаугум зі своєю 50-річною матір’ю.

У матеріалі сказано, що Маріус Борг Гейбю є старшою дитиною Метте-Маріт. Стверджується, що вона була матір’ю-одиначкою, коли 1999 року через спільних друзів познайомилася з кронпринцом Гоконом.

Останні новини:  Уряд Німеччини може виділити додаткові гроші на зброю для України, – Пісторіус


expert.in.ua