Почала саджати кабачки на “рослинну подушку” і була здивована

18.08.2024   13:41    191

Хоча б раз спробуйте посадити кабачки на «рослинну подушку» та будете приємно здивовані результатами. Розповідаємо, як правильно проводити процедуру.

Ви можете спробувати десятки та навіть сотні різних сортів кабачків, але з року в рік отримувати один і той самий результат – низькі показники врожайності. Це може залежати від великої кількості факторів, починаючи якістю ґрунту, завершуючи сортовими особливостями рослини.

Хай там як, але найчастіша проблема – недостатня кількість поживних речовин у складі ґрунту. Рослина можливо б і хотіла рости краще та давати вам більший врожай, але просто не може, адже в неї не вистачає сил. Вирішити проблему можна просто.

Останні новини:  Коли викопувати буряк, щоб урожай пролежав до весни

Як підвищити врожай кабачків

За словами бувалих городників, для цього просто потрібно навчитись по-особливому садити кабачки. Зазвичай їх вирощують без розсади, але такий спосіб діє в будь-якому разі – хоч ви будете сіяти насіння одразу в ґрунт, хоч будете пересаджувати саджанці на нове місце.

Останні новини:  Які рослини не можна підгодовувати золою
Експерти розповіли, як підвищити врожайність кабачків за допомогою правильної посадки

А весь секрет полягає у тому, аби посадити кабачки на “рослинну подушку” з кропиви. Бувалі городники точно не один раз чули про майже магічні властивості цієї рослини. Вона може за лічені хвилини покращити склад ділянки й допомогти підвищити врожайність.

Викопайте лунку для посадки кабачків на “штик” лопати, а потім викладіть туди на половину всього об’єму лунки посічену лопатою кропиву. Перемішайте все із землею, а потім добре пролийте. Зверху насипте трішки землі, а у цій купі зробіть заглиблення для кабачків.

Останні новини:  Зараз саме час збирати насіння з томатів
Експерти розповіли, як підвищити врожайність кабачків за допомогою правильної посадки

Кропива має одразу декілька позитивних властивостей. Вона розрихлює землю, дозволяючи ніжній кореневій системі кабачків прижитись на новому місці. Крім того, рослина затримує вологу та дає харчування.






noviydoctor.com