Відомий український актор розлучився з дружиною-росіянкою після 10 років шлюбу

02.07.2024   16:30    2103

У колишнього подружжя є спільний син.

Український актор Віталій Салій, який знявся у “Клані ювелірів”, “Я працюю та цвинтарі” та інших фільмах, оголосив про розлучення з дружиною-росіянкою.

Новиною артист поділився у своєму Instagram. Віталій Салій повідомив, що його історія кохання з російською акторкою Ганною Арєф’євою добігла кінця. Тим не менш, він неабияк вдячний колишній дружині за роки, прожиті разом. Причину розлучення Салій називати не став.

Останні новини:  Серена Вільямс намагається влізти у джинсову спідницю Valentino

“Історія нашої пари скінчилася. Дякую тобі за все неймовірне, справжнє і прекрасне, що було. Та наші шляхи все одно завжди перетинатимуться в один – шлях нашого сина Данила! Тож, крокуємо далі!” – написав артист.

Ганна теж прокоментувала розлучення. Вона подякувала колишньому за роки прожиті разом та зазначила, що завжди з теплом згадуватиме його. Судячи зі слів, які колишнє подружжя адресує одне одному, вони розлучилися без скандалів.

“Я пишаюся нами, нашим шляхом, нашим сином, нашою любов’ю! Я завжди буду любити тебе і наші десять років…Наша історія велика! Ми ще багатьом допоможемо, розповімо про неї. Я кажу з великою вдячністю і з легким серцем, що ми з тобою назавжди рідні. Як у чоловіка, так і жінки, у нас попереду різні шляхи, і це прекрасно!” – прокоментувала Ганна.

Останні новини:  Схудла Торі Спеллінґ трапилася папараці в кислотному бікіні

Зазначимо, Віталій Салій та Ганна Арєф’єва познайомилися завдяки роботі. У театрі акторка звернула увагу на свого колегу за сценою та познайомилася з ним. Пара одружилася 2014 року, а вже 2017-го у них народився син Данило.


ua-novosti.info