У Києві засвітився 900-сильний кросовер Lamborghini на «бляхах»

02.07.2024   07:02    204

 

У Києві сфотографували особливий кросовер Lamborghini Urus. Автомобіль доопрацювали в німецькому тюнінг-ательє Mansory. Про це пише Фокус.

Lamborghini Urus, Lamborghini Urus Mansory, Mansory Venatus, тюнінг Lamborghini Urus
Фото: supercars_ua

Mansory Venatus (саме так низається проєкт) вирізняється яскравим агресивним дизайном. У нього змінена передня частина, встановлені карбонові капот, обвіс та дифузор. Ззаду з’явилися спойлер на даху та антикрило. Крім того, встановлені 24-дюймові диски YN.5 Air з низькопрофільними шинами.

Останні новини:  Перша партія оновленого бронеавтомобіля «Новатор-2» вже прибула на фронт

Mansory Venatus, Lamborghini Urus Mansory, Lamborghini Urus, тюнінг Lamborghini Urus
Фото: instagram.com/vehicles.exclusive

Салон Lamborghini Urus Mansory оздоблено дорогою шкірою та карбоном, причому покупець може вибрати дуже яскраві й нестандартні кольори.

Тюнінг Lamborghini Urus від Mansory також може покращити двигун. За доплату віддачу 4,0-літрового V8 твін-турбо збільшують з 650 до 745, 820 чи навіть 900 к. с. Найпотужніший варіант здатен розігнатися до 100 км/год за 2,9 с і розвинути 323 км/год.

Останні новини:  Оновлений Nissan Patrol покажуть до кінця літа
салон Lamborghini Urus Mansory, Lamborghini Urus, Mansory Venatus, тюнінг Lamborghini Urus

Mansory Venatus випускають дуже невеликими партіями. Вартість авто перевищує 500 000 доларів.Конкретно цей кросовер Lamborghini Urus Mansory на «бляхах» — має словацькі номери. За інформацію автора фото, його власником є іноземець.






topgir.com.ua