У Белграді затримали підозрюваних у нападі на посольство Ізраїлю

01.07.2024   16:41    338
У Белграді затримали підозрюваних у нападі на посольство Ізраїлю

Фото: Getty Images

Посольство Ізраїлю в Белграді охороняє елітний підрозділ поліції

Напередодні у Белграді невідомий поранив з арбалета поліцейського, який охороняв посольство Ізраїлю.

У Белграді затримали двох чоловіків, яких підозрюють у нападі на посольство Ізраїлю в Сербії. Про це повідомляє The Times of Israel у неділю, 30 червня.

«Двоє чоловіків були взяті під варту за підозрою у причетності до нападу з арбалетом на поліцейського біля посольства Ізраїлю у Белграді в суботу в рамках цілеспрямованого терористичного акту», – йдеться у повідомленні.

Останні новини:  РФ використовуватиме головування в Раді безпеки ООН для демонстрації сили, — ISW

Затриманим було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. По всій країні було посилено заходи безпеки до найвищого рівня, а поліцейська операція досі триває.

Міністр закордонних справ Ізраїль Кац подякував владі Сербії за «рішучу підтримку та співпрацю після спроби теракту проти посольства Ізраїлю в Белграді сьогодні».

Напередодні у Белграді невідомий поранив з арбалета поліцейського, який охороняв посольство Ізраїлю. У свою чергу правоохоронці застрелили нападника. Убитий був пов’язаний з ультраконсервативною ваххабітською гілкою ісламу

Останні новини:  Посол Росії в ООН Василь Небензя про «мирний план» Трампа: у нього нічого не вийде

Відомо, що посольство Ізраїлю розташоване неподалік від посольства США у престижному районі Белграда. Його охороняє елітний підрозділ поліції.


korrespondent.net