Microsoft заборонила співробітникам користуватися Android

09.07.2024   16:31    33


Компанія Microsoft повідомила своїм співробітникам у Китаї, що з вересня цього року вони повинні використовувати для роботи виключно iPhone. При цьому від Android-гаджетів доведеться відмовитися.

Як повідомляє видання Bloomberg, цей крок є частиною ініціативи Microsoft Secure Future, анонсованої наприкінці минулого року.

Вона зачіпає сотні працівників по всьому материковому Китаю і покликана забезпечити, щоб усі вони використовували менеджер паролів Microsoft Authenticator і додаток Identity Pass для автентифікації під час входу в системи компанії.

Останні новини:  США домовилися з Іраком про виведення військ до кінця 2026 року

Причина введення таких обмежень, вочевидь, пов’язана з тим, що Google Play, на відміну від iOS, недоступний у Китаї, тому місцеві вендори встановлюють у пристрої власні магазини і сервіси замість Google. Оскільки стороннім джерелам Microsoft не довіряє, компанії нічого не залишається, окрім як будувати екосистему авторизації на базі пристроїв Apple.

Останні новини:  Трамп пообіцяв Маску посаду в разі перемоги на виборах

Утім, платити за перехід з Android на iOS співробітникам не доведеться – усім співробітникам, які використовують телефони Android, включно з пристроями Huawei або Xiaomi, буде одноразово представлено iPhone 15. Те саме відбувається зараз і в Гонконзі, зазначили в Bloomberg,


chasdiy.org